Šport > Nogomet
54 ogledov

Mourinho bo ostal le s podporo igralcev

jose mourinho EPA
Zaradi slabih rezultatov se mora trener Chelseaja Jose Mourinho zagovarjati pred kritiki, kar mu tudi uspeva. Sedaj je spregovoril o edinem razlogu, zaradi katerega bi zapustil funkcijo.

 

Potem ko je portugalski trener Jose Mourinho v sedemminutnem govoru razložil zakaj ga Chelsea ne sme odpustiti, je sedaj tudi spregovoril o edinem razlogu zakaj bi funkcijo zapustil.

"Ljudje lahko govorijo karkoli želijo. Menim, da morate vprašati nogometaše. Če vam bodo povedali, da mi ne zaupajo, potem bom tudi odšel. To je edin možen razlog. A ne mislim sleparjev, mislim dejansko igralce,“ je Mourinho povedal novinarjem po ponovnem porazu v prvi angleški ligi proti Southamptnu v soboto (1:3).

Mourinho pa je zadovoljen z načinom kako se sooča s kritiki in je prepričan, da bodo igralci kmalu pokazali boljšo igro. "Trenutno ni enostavno, zelo sem nezadovoljen, ne maram občutek športnega poraza, ampak sem zadovoljen sam s sabo in kako se soočam s celotno zadevo. Igralci morajo občutiti srečo, morajo igrati brez pritiskov, potem bodo tudi spet zmagovali“ je prepričan Mourinho.

 

Komentarjev 1
  • Avatar mike1968
    mike1968 10:42 05.oktober 2015.

    slej ko prej se bo odprlo. Najlažje je zamenjati trenerja, tako kot pri nas, npr. v Mariboru. Kot vidimo tudi v Mariboru ni nič boljše, pa čeprav so na hitro zamenjali trenerja. je pa res, da ne moreš vseh ali ...prikaži več več igralcev zamenjat...http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/140475/nogomet-nk-maribor-kavc-analiza-v