Šport > Nogomet
17 ogledov

Mourinho: "Če Ronaldo odide, grem"

Jose Mourinho bo sledil usodi Cristiana Ronalda. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Kakor visoka je zmaga s 4:0 nogometašev Reala na prvi tekmi četrtfinala Lige prvakov, je globoko razočaranje Tottenhama. Jose Mourinho napoveduje svoj odhod, če gre Cristiano Ronaldo v Milan.

NE SPREGLEJTE galerije z obeh četrtfinalnih tekem. Silno zanimivo je bilo tudi v Milanu, kjer je Schalke razparal evropske prvake Inter s 5:2!

"Na tej ravni je nemogoče igrati 10 na 11. Mislim, da bo Tottenham nevaren na domačem igrišču. Na White Hart Lanu ni lahko nastopati," je gentlemansko zatrdil trener Reala José Mourinho, čigar moštvo je na prvi četrtfinalni tekmi Lige prvakov na Santiago Bernabeuu odpravilo Tottenham s kar 4:0. Igralca manj so imeli Londončani že od 15. minute naprej, saj je Peter Crouch nespametno prejel drugi rumeni karton. Portugalec pa se je dotaknil tudi govoric o odhodu Cristiana Ronalda v Milan: "V nogometu je vse mogoče. Če gre Cristiano v Milan, bom odšel tudi jaz. A ne v MIlan."

Izbrati glavnega junaka tekme ni zapletena naloga. Emmanuel Adebayor je Tottenhamu zabil dva gola, v karieri pa že deset v prav toliko tekmah: "Zelo sem srečen. Sanjsko je nastopati za Real, zabijati gole in igrati v takšnem slogu. Krasno je, da sem se tako dobro vklopil v moštvo. Naslednji tekmec nas ne zanima, najpomembneje je dati vse od sebe." Čeprav nogometaša iz Toga nasprotnik v polfinalu še ne zanima, vseeno izdajmo, da se bo zmagovalec tega četrtfinala v polfinalu pomeril z Barcelono ali Šahtarjem.

"Lepo prednost imamo in verjamem, da lahko napredujemo v četrtfinale, vendar ne smemo podcenjevati tekmeca," je bil diplomatski Cristiano Ronaldo, ki je kljub dvomom zaradi poškodbe nastopil v začetni enajsterici Reala in na londonska vrata sprožil 13 strelov.

Tottenhamovemu trenerju Harryju Redknapu ni bilo težko izluščiti odločilnega momenta tekme. "Razočarani smo. Zadnje, kar smo potrebovali, je bil rdeči karton, posebej tako zgodaj. Crouch si tega ne bi smel dovoliti," je dejal trener Spursov in dodal, da se bo Tottenham boril tudi na povratnem dvoboju.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.