Šport > Nogomet
23 ogledov

Mourinho in Casillas na "bojni nogi"

Jose Mourinho Iker Casillas EPA
Katalonski časnik Sport poroča, da naj bi se odnosi med trenerjem Reala Joséjem Mourinhom in kapetanom Ikerjem Casillasom poslabšali celo do te mere, da naj bi Portugalec od predsednika Florentina Pereza zahteval odhod enega glavnih zvezdnikov svoje ekipe.

Celotno zgodbo gre jemati nekoliko z rezervo, saj o njej piše sicer bolj Barceloni naklonjen katalonski časnik Sport, a kjer je dim, je tudi ogenj. José Mourinho in Iker Casillas naj že nekaj časa ne bi bila v najboljših odnosih. Sport piše, da se je vse skupaj še poslabšalo po tekmi superpokala na Nou Campu, ko je Mourinho napadel enega od pomočnikov Barcelone. Po tekmi pa se je Casillas vodstvu Barcelone opravičil za dejanja svojega trenerja, s čimer ni prav nič navdušil Portugalca.

Zgodba naj bi v zadnjem času postala še bolj vroča, odnos med Mourinhom in Casillasem pa se je še poslabšal. Nad odnosom med trenerjem in kapetanom ekipe ni seveda preveč navdušen predsednik Florentino Perez, ki naj bi bil menda močno zaskrbljen, kaj se bo zgodilo. Če gre verjeti Sportu, naj bi Mourinho od Pereza že zahteval, da Casillas odide. Predsednik in ostali člani vodstva kluba po pričakovanjih niso prav nič navdušeni, da bi se odpovedali zaščitnemu znaku svoje ekipe. Med navijači pa že narašča zaskrbljenost, da bi se odnosi med trenerjem in kapetanom poslabšali celo do te mere, da bi moral poleti eden nujno oditi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.