Šport > Nogomet
17 ogledov

''Mourinho je giljotina nad mojo glavo''

carlo ancelotti EPA
Trener Paris Saint-Germaina Carlo Ancelotti je potožil, da ga preganja senca Joséja Mourinha. Italijan na klopi fancoskega prvoligaša se je izrazil še bolj slikovito. ''José Mourinho je giljotina nad mojo glavo,'' je povedal.

Paris Saint-Germain je trenutno na četrtem mestu lestvice francoske nogometne lige, kar ni všeč bogatim arabskim lastnikom. Veliko bolje se varovancem Carla Ancelottija godi v Ligi prvakov, kjer so si napredovanje zagotovili s prvim mestom v skupini A. Vse bolj pogosto se kot zamenjava Ancelottija omenja José Mourinho, ki naj bi po nekaterih navedbah Madrid zapustil naslednje poletje.

Katarski lastniki so pred sezono investirali megalomanske količine denarja, da so v ekipo pripeljali Zlatana Ibrahimovića, Thiaga Silvo in Ezequiela Lavezzija, PSG pa za vodilnim Lyonom na lestvici zaostaja pet točk. Ancelotti zato že čuti pritisk. ''Mourinho je giljotina nad mojo glavo. Ko ekipa začne sezono z velikimi cilji, potem pa se obrne drugače, ljudje začenjo kritizirati trenerja, kar ustvarja nestabilnost,'' je povedal Italijan, ki še vedno upa, da bodo njegovi varovanci upravičili milijonske vložke lastnikov kluba.

Cerezo: Kdo je Mourinho? Predsednik Celte?

Enrique Cerezo  | Avtor: EPA EPA
Predsednik Atlética Madrida Enrique Cerezo se je sarkastično odzval na besede Joséja Mourinha, ki se je na tiskovni konferenci po obračunu z mestnim tekmecom spraševal, kdo je Germán Burgos, pomočnik Diega Simeona, s katerim se je Portugalec zapletel v besedni obračun. ''Kdo je Mourinho? Predsednik Celte? Aha, trener Reala Madrida. Mislim, da med profesionalnci vsakdo pozna vsakogar,'' je povedal Cerezo, ki se z Burgosom o incidentu med njim in Mourinhom še ni pogovoril. ''Nisem ga videli niti za minuto,'' je dodal predsednik Atlética.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.