Šport > Nogomet
10 ogledov

''Mourinho je 'običen pajac'"

Mourinho rad dviga veliko prahu, kamor koli pride. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Mourihno se je pred četrtkovo tekmo Reala z Malago spravil na Pellegrinija, ki mu je na pomoč priskočil Salvador Pendon. "Mourinho je dokazal, da je 'običen pajac'," pravi vladni predsednik province Malage.

Mourinho je na tiskovni konferenci pred tekmo Reala z Malago enemu izmed novinarjev najprej zabičal: "Hinavec," nato pa se mu je še opravičil.

Salvador Pendon, predsednik španske vladne province Malage, je preko radia Canal Sur odgovoril na provokacije Joseja Mourinha. Pendon, očitno jezen in užaljen zaradi nedavnih izjav Mourinha, je Portugalca oklical za "običnega pajaca". "Mourinho samo kaže, da je 'običen pajac'. V to sem bil prepričan že pred časom, toda to je s svojimi besedami v zadnjih dneh le še potrdil. Je težka in slabo vzgojena osebnost."

Val jeze s strani Španca se je nadaljeval: "Ko na takšen način pravi, da ne bi nikoli prišel trenirat CF Malage, ne žali le Pellegrinija, ampak tudi vse privržence in ne nazadnje tudi prebivalce Malage."

 

"Ali misli, da imamo garje in jih bomo prenesli nanj, ali kaj? Ko bi vsaj prišel dan, ko bo moral prositi in rotiti, da bi postal trener kakšnega takšnega moštva, kot je Malaga," je še nadaljeval Pendon.

 

Povod za jezo predsednika vladne province Malage so seveda besede provokatorja Mourinha, ki je pred četrtkovo tekmo Reala z Malago dejal: "Če me Madrid odpusti, ne bom šel v Malago, ampak v kakšen velik klub v Italiji ali Angliji."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.