Šport > Nogomet
45 ogledov

Mourinho jezen na zdravniško ekipo

Eva Carneiro, vodja zdravniške ekipe Chelsea FC Profimedias
Eden Hazard je dobil zdravniško pomoč v zaključku tekme, modri pa so remi proti Swansea Cityju doma zadržali z vsega osmimi igralci.

José Mourinho v nasprotju s pričakovanji ni želel komentirati sodniških odločitev po sobotni domači tekmi Chelseaja proti Swansea Cityju, svoj srd pa je Portugalec usmeril kar v lastno moštvo, ko je dejal, da ga ni prav nič navdušila zdravniška služba modrih na čelu z Evo Carneiro, ki je v zaključku obračuna (2:2) oskrbela Edena Hazarda.


Branilci naslova v Premier League so številčno že zaostajali za Valižani, potem ko je bil izključen vratar Thibaut Courtois, ki je daleč izven svojih vrat točno na robu kazenskega prostora zrušil Bafetimbija Gomisa, napadalec pa je z bele točke poravnal izid.

Chelsea je v zadnjih sekundah na zelenici ostal celo z devetimi, ko je po udarcu na zelenico pritekla zdravniška služba in pomagala Hazardu, kar je po pravilih pomenilo, da je moral Belgijec z zelenice.

Mourinho, ki je rohnel že takoj po dogodku, je priznal, da bi lahko ta odločitev modre stala tudi točke.

"Nisem bil zadovoljen s svojo zdravniško službo, ker tudi če si zdravnik ali sekretar na klopi, potem moraš razumeti igro," je dejal Portugalec. "Če greš na igrišče pomagat igralcu, potem moraš biti prepričan, da ima ta igralec resno težavo.

"Prepričan sem bil, da Eden ni imel resne težave. Dobil je udarec in zelo je bil utrujen. Moja zdravniška služba je poskrbela, da sem ostal z osmimi igralci v polju ob protinapadu po prostem strelu in skrbelo nas je, da nam ne bi ostalo dovolj igralcev."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.