Šport > Nogomet
602 ogledov

Mourinho na pragu svojega nekdanjega kluba

Jose mourinho
Portugalski trener Jose Mourinho je brez dela že več kot dva meseca. Med tem časom je odbil ponudbo Benfice in nekaj azijskih klubov, sedaj pa so ga italijanski mediji ujeli na večerji z Beppeom Marotto.

Italijanski mediji poročajo, da naj bi se Jose Mourinho dobil na večerji z Interjevim športnim direktorjem Beppeom Marotto, kar je seveda povod za številne govorice o vrnitvi "The Special One-a" v vrste Nerazzurrov.

Mourinho padec plošček KHL Video Šport Zelo slab dan za Joséja Mourinha

Navijači Interja si silno želijo njegovo vrnitev v ekipo, s katero je verjetno celo preživel najlepše dni svoje trenerske kariere. Karizmatičnega Portugalca imajo v črno-modrem delu Milana za pravo božanstvo, saj se dobro spomnijo sezone, ko se je Inter dokopal do zgodovinske trojne krone, saj je osvojil Ligo prvakov, Serie A in Coppo Italio. Prav tako so navijačem v spominu ostale Mourinhove solze ob odhodu iz kluba, ko se je preselil v Madrid k tamkajšnjemu Realu.

Jose Mourinho | Avtor: Profimedia Profimedia

Morinhova vrnitev na stadion Giuseppe Meazza se zdi dokaj realna, saj trenutni Interjev strateg Luciano Spalletti ne dosega rezultatov, ki bi zadovoljili apetite takšnega kluba. Spaletti je na klopi Nerazzurrov že drugo sezono, njegovi varovanci pa so v tem času na 70 tekmah slavili 36-krat, medtem ko se remizirali 18-krat in izgubili 16-krat.

Spallettiju se očitajo tudi slabi odnosi z nogometaši, Ivan Perišić je zaradi nesoglasij s trenerjem celo zahteval prestop v Arsenal, do katerega na koncu sicer ni prišlo, hrvaški zvezdnik pa je bil celo odstranjen iz Spalettijeve ekipe.

Luciano Spalletti | Avtor: Profimedia Profimedia

Kot vse kaže Spalletti počasi izgublja nadzor nad ekipo in nič presenetljivega ne bi bilo, če bi prav Mourinho postal novi (stari) trener Črno-modrih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.