Šport > Nogomet
26 ogledov

Mourinho največja zvezda

1/8
Žurnal24 main
Dan po velikem zmagoslavju Interja v Ligi prvakov je bila prva zvezda španskih časopisov Jose Mourinho, ki bo drugo leto vodil Real Madrid. Zlatko Zahovič napovedal zmago nerazzurrov.

Trener evropskih klubskih prvakov Jose Mourinho (The special one) nima časa za slavje, saj ga mučijo sladke skrbi. Po poročanju španskih medijev se ni zmogel upreti mamljivi ponudbi, ki jo je v petek zvečer v Madridu dobil po sestanku s kraljevim klubom, ko mu je Realov predsednik Florentino Perez ponudil deset milijonov evrov (neto) zaslužka na leto. Kako bi se uprl, ko pa je na ta trenutek čakal zelo dolgo. Toda zdaj prihaja v Madrid kot legenda. Legenda, ki je po sijajni zmagi Interja nad nemškim velikanom Bayernom v finalu najprestižnejšega klubskega tekmovanja po 45 letih naslov znova pripeljal v Interjevo naročje. Prav Mourinho je glavna zvezda vseh naslovnic španskih časopisov. Tudi slovita As in Marca, ki sta to sončno nedeljo izšla v Španiji, se nista razlikovala od drugih, pa čeprav bi si strelec obeh zadetkov Diego Milito zaslužil malce več pozornosti, je tokrat ostal v senci svojega trenerja. Ker je družina Mourinha po tekmi ostala v Madridu, Realovi navijači že slavijo prihod nove zvezde, ki bo vodil beli balet v prihodnje. Na stadionu Santiago Bernabeu, kjer je izklesal največjo Interjevo zmago v novem tisočletju, ga  je v nedeljo zjutraj že čakal napis: "Prišel je kralj!"

Zaho napovedal zmago Interja
Diego Milito se lahko tolaži s tem, da je bil najbolje ocenjeni igralec finala. Trener Bayerna Louis van Gaal pa je doživel svoj največji poraz, saj ga je premagal prav njegov učenec s španskih zelenic. Še nekdo je bil v Madridu  zelo prepričan  v zmago Interja. To je bil naš nekdanji nogometni zvezdnik Zlatko Zahovič, ki je tokrat pesti stiskal za svojega prijatelja Dejana Stankovića. "Inter bo zmagal,“ je odločno povedal tik pred začetnim sodnikovim žvižgom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.