Šport > Nogomet
40 ogledov

Mourinho napoveduje anarhijo

yaya toure EPA
José Mourinho je nezadovoljen z odločitvijo angleške nogometne zveze, da ne kaznuje Yaye Touréja.

Angleška nogometna zveza se je odločila, da ne bo retroaktivno kaznovala nogometaša Manchester Cityja Yaye Touréja. Afriški nogometaš je na tekmi proti Norwichu proti napadalcu slednjega Rickyju van Wolfswinklu namenil brco, a se je izognil morebitni kazni, saj sodnik njegove namere ni videl in ga ni kaznoval. Odločitev zveze pa je že nekoliko ujezila trenerja Chelseaja Joséja Mourinha, ki je že napovedal anarhijo.

"Sporočilo je jasno: če sodnik ne vidi, lahko nogometaš počne, kar hoče. Ni pomembno, kaj vidijo kamere ali preostali gledalci, počnem lahko, karkoli hočem. Če so že sprejeli pravilo, ki zahteva kazen tudi za dogodke, ki jih sodnik ne vidi, bi morali to pravilo spoštovati," je bil jasen Portugalec.

Zanimivo pa je, da se je na dogoek povsem drugače odzval Nizozemec van Wolfswinkel. Ta je podporo odličitvi izrazil prek Twitterja.

"Dobro je, da Touré ni bil suspendiran. Igralci, kot je on, sodijo na igrišče! Kar se zgodi na Carow Roadu, ostane na Carrow Roadu (stadionu Norwicha, op. a.)," je presenetljivo zapisal napadalec kanarčkov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.