Šport > Nogomet
0 ogledov

Mourinho ni odpisal Chelseaja

Jose Mourinho Žurnal24 main
Londonski tabloid News of the World je objavil pogovor s portugalskim nogometnim strokovnjakom in trenerjem Interja Josejem Mourinhom, ki se še vedno želi vrniti v Chelsea.

Odkar je v začetku sezone Jose Mourinho na stolčku milanskega Interja zamenjal Roberta Mancinija, angleški in italijanski mediji na dolgo in široko pišejo o ambicijah portugalskega strokovnjaka in možnostih o njegovi vrnitvi v londonski Chelsea. Mourinho je Londončane dvakrat popeljal do naslova angleškega klubskega prvaka (2005 in 2006), enkrat je bil najboljši v FA Cupu (2007) in dvakrat v Carling Cupu (2005. in 2007.).

 
 

Če me vprašate ali bi se nekega dne vrnil v Chelsea, je moj odgovor da. Ne morem pa reči kdaj.

Jose Mourinho

 
Njegovo ime so povezovali s klubi kot sta Manchester City ter Manchester United. V primeru zadnjega je slovel kot kandidat za zamenjavo legendarnega Alexa Fergusona, seveda ko se Škot upokoji. Še pred pol leta je Mourinho zavračal vsako možnost po vrnitvi na Stamford Bridge, sedaj pa je spremenil mnenje. "Če me vprašate ali bi se nekega dne vrnil v Chelsea, je moj odgovor da. Ne morem pa reči kdaj," pravi Portugalec, ki je bila na čelu nogometašev Chelsea od junija leta 2004 do septembra 2007. "Zelo dobro smo sodelovali. Chelseajevi navijači so me spoštovali in so mi zelo pri srcu. Z veseljem se jih spominjam. Chelsea je poseben klub, kjer imam številne prijatelje. Sem del njihove zgodbe in obratno. Upam, da se bodo vrnili na zmagovalno pot," je še dejal Mourinho.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.