Šport > Nogomet
15 ogledov

Mourinho: "Nismo si zaslužili poraza"

Realova obramba je v zadnjem času granitna, napad pa močno šepa. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Trener Reala iz Madrida po gostovanju v Osasuni in porazu z 1:0, s čimer si je beli balet verjetno zaprl vrata, ki vodijo do naslova španskega prvaka, trdi, da je poraz nezaslužen.
Ronaldov jubilej v Primeri Division
Portugalski napadalec Cristiano Ronaldo je proti Osasuni odigral jubilejno 50. tekmo v Primieri Division. Za kraljevi klub je debitiral 29. avgusta leta 2009, v 50 tekmah pa je 17 različnim moštvom zabil kar 48 golov. Letos je hat-trich dosegel proti Villarrealu in mestnemu tekmecu Athleticu.

"Izgubili smo tri točke, poraza pa si nismo zaslužili. Osasua je igrala odlično, zaslužili so si pozitiven rezultat. Tudi sodnik je odlično opravil svoje delo," je po tekmi dejal trener Reala José Mourinho, ki ga po novem neuspehu od vodilne Barcelone loči že sedem točk.

Portugalec dodaja, da je moštvo v dobri formi, saj na zadnjih treh tekmah niso prejeli zadetka: "Edini prejeti zadetek ni razlog za ustvarjanje drame. Težava je v tem, da nismo dali gola. Imeli smo priložnosti. Imela sta jo Benzema, Cristiano ... Nismo jih izkoristili."

To je drugi poraz Reala v prvenstvu, Mourinho pa se tudi zaveda moči Barcelone. "Smo v izjemno težkem položaju v primerjavi z Barcelono, ki jo spoštujem. Ne želim izgubljati, lažje pa je poraz sprejeti, ko izgubiš brez igre, brez volje ali koncentracije. Zadovoljen sem, da tokrat to ni bil razlog za poraz. Gostitelji so bili res izvrstni," še dodaja Portugalec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.