Šport > Nogomet
15 ogledov

Mourinho obračunal z najstnikom

mourinho navijač Youtube
Po spletu je zaokrožil videoposnetek, na katerem José Mourinho odrine najstnika, ki je trenerja Chelseaja snemal s svojim telefonom.

José Mourinho v teh dneh res nima razlogov za vselje, kar se odraža tudi v njegovem vedenju, ki kar kliče po tem, da bo v bližnji prihodnosti postal bivši trener aktualnega angleškega prvaka.

Potem ko je zabeležil katastrofalen uvod v Premier League, kjer se je po devetih odigranih tekmah nahaja šele na 12. mestu, je nov udarec doživel v Ligi prvakov, kjer po remiju na torkovi tekmi v Kijevu zaseda tretje mesto v skupini G.

Mourinho se je po tekmi pritoževal nad delom glavnega sodnika Damirja Skomine, njegovo vedenje - tako na kot izven igrišča - pa postaja vse bolj nepredvidljivo.

V letošnji sezoni se je grdo sprl s svojo zdravniško službo, se zapletel v besedno vojno z Arsenalom in se z nepremišljenimi izjavami na račun sojenja znašel v nemilosti Angleške nogometne zveze (FA). 

Tokrat je poskrbel za nov incident, ki pa za spremembo ni povezan z nogometom. Po spletu je zaokrožil posnetek 14-letnega najstnika Otta Nahmmacherja, ki je trenerja Chelseaja posnel med sprehodom po londonskih ulicah. Mourinho je to opazil, se fantu približal izza hrbta in ga odrinil.

Angleški mediji so poskušali pridobili trenerjev odziv, vendar za komentar ni bil na voljo. Bolj zgovoren je bil najstnikov oče Hans. ''Ko mi je sin pokazal posnetek na svojem telefonu, nisem mogel verjeti. Najprej sem bil navdušen, da ga vidim, nato pa lahko vidite, kako je pohitel proti kameri. Sliši se hrup. Mislim, da to sploh ni na mestu, še posebej izza hrbta. To je nesprejemiljivo. Pravijo, da ne smeš spoznati svojih idolov in to je dober primer. Moj sin je bil zelo vesel, ko se je Mourinho vrnil k Chelseaju in kot večina navijačev je bil vesel, da ga vidi. Kasneje je bil zelo pretresen in razočaran. Tega si ne zasluži nihče, še posebej otrok, ki je navijač,'' je povedal oče.

Incident se je zgodil po ligaški zmagi nad Aston Villo (2:0), o neprijetnem dogodku pa je spregovoril tudi pretreseni Otto. ''Mislil sem, da bo zelo prijazen. Celo življenje sem že navijač Chelseaja in želel sem si njegovega posnetka. Ničesar mu nisem rekel. Prišel je do mene in me porinil. Skoraj sem padel s kolesa. Nekaj je rekel, vendar nisem mogel razločiti, ali je bilo v angleščini ali ne. Bil sem precej jezen. Nisem ga motil med telefonskim klicem ali karkoli takega. Bil sem šokiran. Spremenil sem mnenje o Joséju. Vedel sem, da je trmast, vendar si nisem mislil, da bi naredil kaj takšnega. Še vedno verjamem v Chelsea, vendar ne spoštujem Mourinha,'' je povedal mladi navijač.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.