Šport > Nogomet
142 ogledov

Mourinho po porazu ni želel odgovarjati novinarjem

Jose Mourinho Profimedia
Portugalski strateg doživel boleč poraz.

Roma, ki jo od te sezone vodi Jose Mourinho, je v 16. krogu italijanskega prvenstva gostila Portugalčev nekdanji klub Inter. Ta, nekdanji slovenski reprezentant Samir Handanović je za Milančane branil celo tekmo, je že v prvem polčasu odločil zmagovalca, saj je ta del dobil s 3:0, potem ko so zadeli Hakan Calhanoglu v 15., Edin Džeko v 24. in Denzel Dumfries v 39. minuti. V drugem polčasu ni bilo zadetkov. 

Po porazu Mourinhu ni občutil veselja do 'druženja' s sedmo silo. Odločil se je za monolog, zavrnil vsa vprašanja in odšel v garderobo. 

"Opravičujem se vsem v studiu in ljudem, ki jih morda zanimajo vaša vprašanja, ampak nocoj na njih ne bom odgovarjal," je 'pogovor' začel Mourinho.

"Inter je močnejši že takrat, ko smo mi v polni postavi, nocoj pa smo bili oslabljeni zaradi poškodb. V minuli sezoni je imel Inter 29 točk več kot Roma in danes je bilo v takšni zasedbi težko igrati. Abraham in Karsdorp sta suspendirana, El Shaarawy, Pellegrini in Spinazzola so poškodovani, Afena-Gyan ima koronavirus. Nihče od njih ni mogel igrati in to je bila velika težava. Imeli smo nekaj priložnosti, vendar nismo dosegli gola. Čestitke Interju, želim jim veliko sreče," je izjavil Portugalec in zapustil 'prizorišče'.

Roma je po nepopolnem krogu peta, za četrto Atalanto zdaj zaostaja že devet točk. Četo Mourinha lahko danes prehitita še dva kluba. Ob morebitni zmagi Juventus, ki bo gostil Genoo, in eden izmed dvojca Bologna/Fiorentina, ki bosta zaigrala eden proti drugemu. V primeru remija bosta oba sicer po točkah ujela sinove volkulje, a bosta zaradi slabše gol razlike ostala za Romo.

Josip Iličić Serie A Šport Iličić z odločilno asistenco zrušil vodilno ekipo lige
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.