Šport > Nogomet
16 ogledov

Mourinho: ''Postal bom trener Reala''

Žurnal24 main
Eden najbolj cenjenih in hkrati tudi najbolj kontroverznih trenerjev na svetu, Portugalec Jose Mourinho, je za italijanski tednik Panorama izjavil, da bo postal trener Reala iz Madrida.

Portugalski strateg Jose Mourinho, ki trenutno vodi milanski Inter, z izjavami o njegovi (negotovi) prihodnosti še vedno buri širšo njegovo javnost. Potem ko je zanikal govorice, da je z nogo in pol že v Španiji, pa je v intervjuju dodal, da bo nekega dne treniral madridski Real.

''Kar pišejo o tem, da naj bi bil z nogo in pol že v Španiji, je neresnično.'' Na vprašanje, ali bo naslednjo sezono treniral Real, pa je odgovoril z naslednjimi besedami: ''Prej ali pozneje bom trener Reala. Treniral sem velik angleški klub, velik italijanski klub, zagotovo bom tudi velik španski."

V napovedniku intervjuja, ki bo izšel v petek, je Mourinho še enkrat več dal vedeti, da mu italijanski nogometni prostor ni všeč: ''V Italiji mi ni všeč hinavščina, ki se pojavlja prepogosto. Najprej me vsi podpirajo in hvalijo, že v naslednjem trenutku, ko le imajo čas, me znova napadajo. Prosijo me za avtogram, nato pa mi zarijejo nož v hrbet. To, kar med drugimi počnejo tudi nekateri trenerji, mi ni všeč.''

Kot zanimivost naj dodamo, da so na spletni strani as.com izvedli anketo, ki je obiskovalce spraševala, ali si želijo Mourinha na klopi Reala. 62 odstotkov je glasovalo za ''NE'', preostalih 38 odstotkov pa si Portugalca želi videti na klopi Galaktikov. V anketi je sodelovalo skoraj pol milijona ljudi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.