Šport > Nogomet
43 ogledov

Mourinho predstavil pogoje za De Geo

david de gea EPA
José Mourinho je pripravljen na prodajo Davida de Gee, a le v primeru, da bo Real Madrid zadostil enemu od dveh možnih scenarijev.

Španski reprezentančni vratar David de Gea naj bi se poleti končno preselil v Madrid, a za zdaj ni jasno, kakšne bodo okoliščine njegovega prestopa.

Trener Manchester Uniteda José Mourinho je vratarja pripravljen odstopiti nekdanjemu klubu, a le pod določenimi pogoji, ki jih je po pisanju španske Marce že posredoval kraljevemu klubu.

jose mourinho | Avtor: EPA EPA
Mourinho za De Geo zahteva 75 milijonov evrov oziroma tretjino omenjenega zneska (25 milijonov), če Real v dogovor vključi še španskega napadalca Alvara Morato, s katerim bi portugalski strateg kompenziral odsotnost poškodovanega Zlatana Ibrahimovića.

Morata naj bi se neuradno dogovoril za prestop k AC Milanu, čeprav se je zanj resno zanimal tudi trener novopečenega angleškega prvaka Antonio Conte.

Milanski nogometni velikan je za Španca, ki bi v evropski prestolnici mode zaslužil več kot 140.000 evrov na teden, pripravljen odšteti 60 milijonov, kar bi vodilne može Reala prepričalo v prodajo.

Morata naj bi bil selitvi v Serie A naklonjem bolj kot selitvi v Premier League, res pa je, da se z Mourinhem zelo dobro razumeta še iz časov, ko sta sodelovala na Santiago Bernabéuu.

Morato si želijo obdržati tudi v Madridu, vendar se nogometaš nadeja večje minutaže. V letošnji sezoni je pod vodstvom Zinedina Zidana začel le 14 ligaških tekem, a kljub temu dosegel kar 15 zadetkov.

alvaro morata | Avtor: EPA EPA

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.