Šport > Nogomet
16 ogledov

Mourinho prihaja na Maksimir

Jose Mourinho El Clasico Real Madrid Barcelona EPA
Sloviti portugalski strokovnjak José Mourinho bo v petek obiskal zagrebški Maksimir, kjer si bo ogledal kvalifikacijsko tekmo za svetovno prvenstvo med Hrvaško in Makedonijo. V prvi vrsti pa bo hrvaško prestolnico obiskal zaradi Luke Modrića.

José Mourinho je od Hrvaške nogometne zveze že zaprosil za vstopnico, s katero si bo kvalifikacijski obračun med Hrvaško in Makedonijo za uvrstitev na svetovno prvenstvo v Brazilijo ogledal iz VIP-lože stadiona Maksimir, piše Večernji list. Portugalec si očitno želi še podrobneje spoznati sposobnosti Luke Modrića, ki je pred koncem poletnega prestopnega roka okrepil galaktike.

Mourinho sicer že dobro pozna VIP-ložo na Maksimiru, ko je v prejšnji sezoni z Realom v Ligi prvakov gostoval pri Dinamu, je namreč prestajal kazen Uefe, tako da ni smel sedeti na klopi svojega moštva.

Modrić bo imel s prihodom Mourinha še malce več motiva, da pokaže vse svoje znanje in Hrvate popelje do prve zmage v kvalifikacijah. Mourinho je Hrvata minuli vikend že uvrstil v začetno enajsterico in več kot očitno je, da v kraljevem klubu ne bo igral le stranske vloge.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 12:08 05.september 2012.

    Kaj ima Modrić z Zagrebom. Nič. Kot jaz z Antwerpnom ! Bosancu je glavno mesto Sarajevo, ne pa Zagreb. A igral je pri Dinamu. Ja za kaj pa potem ne gre v Anglijo, saj je nazadnje tam igral !