Šport > Nogomet
1 ogledov

Mourinho v Anglijo ali Italijo

Jose svojo prihodnost povezuje z Anglijo ali Italijo. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
"Ne morem reči, da se tja ne bom vrnil. Tako kot ne morem reči, da ne bom šel kam drugam," se je odgovoru na vprašanje, ali se bo vrnil v Inter izmuznil Jose Mourinho, ki je od Rafe Beniteza pričakoval zahvalo.

Jose Mourinho je v najožji konkurenci za med novinarji najbolj zaželenega sogovornika na svetu. Tudi v pogovoru za La Gazzetto dello Sport se ni izneveril temu slovesu. Precej je okrcal svojega naslednika Rafo Beniteza – po nekaterih informacijah naj bi Španca Massimo Moratti že odpustil, a je Interjev predsednik to zanikal – in se dotaknil svoje prihodnosti.

"Ne vem, ali je bil Benitez že odpuščen. Zanima pa me Inter, njegov predsednik, moji prijatelji, navijači, ki so mi v dveh letih dali vse. Interju želim, da osvoji vse z izjemo Lige prvakov, kjer nastopa tudi Real,"
je dejal Mourinho in se še enkrat obregnil ob Beniteza: "Pričakoval sem vsaj besedo 'hvala' zaradi uspeha ekipe, ki sem mu jo zapustil. Interjeve navijače pa vprašajte, kaj si mislijo o meni in njem."

Logično vprašanje je bilo, ali se bo Mourinho vrnil v Inter, odgovor pa mourinhevsko filozofski: "Ne morem reči, da se tja ne bom vrnil. Tako kot ne morem reči, da ne bom šel kam drugam. Moja prihodnost bo povezana s Premier League ali Italijo. Težave v Realu? Nikoli nimam težav!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.