Šport > Nogomet
22 ogledov

Mourinho v Guinnessovi knjigi rekordov

Jose Mourinho EPA
Portugalcu so podelili certifikate, ki prepoznavajo njegove dosežke na klopeh Porta, Chelseaja, Real Madrida in Interja, med katerimi je tudi najdaljši niz brez domačega poraza.

José Mourinho je dobil vsaj nekaj pohval po neprepričljivem začetku nove sezone pri Chelseaju, potem ko so mu podelili kar pet certifikatov za dosežke, ki bodo vključeni v novi izdaji Guinnessove knjige rekordov.

Portugalski trener je že pod manjšim pritiskom po zelo slabem prvem mesecu v novi sezoni Premier League, kjer je Chelsea dobil le eno tekmo, strateg pa je bil na udaru zaradi ostrega kritiziranja svoje zdravniške službe.

Toda Mourinho je bil lahko presrečen, ko je tokrat poslušal le pohval za svoje trenerske sposobnosti, nagrade pa so počastile njegove dosežke pri Portu, Chelseaju, Interju in Real Madridu.

Portugalec je v knjigi zapisan z rekordom najdaljše domače nepremagljivosti, ki se je raztezal skozi kar devet let in 151 tekem, ki jih je vodil kot trener štirih različnih klubov.

Več na Goal.com/si/.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.