Šport > Nogomet
8 ogledov

Mourinho: Zanetti laže o letih

José Mourinho slavi svoj prvi naslov italijanskega prvaka na klopi Interja.
1/24
Žurnal24 main
Trener italijanskih nogometnih prvakov Interja, Portugalec José Mourinho, se je razgovoril po zmagi nad Sieno s 3:0 v 36. kolu Serie A, ki je bila le še pika na i osvojitvi naslova prvaka.
"Zadovoljen sem s pristopom in realizacijo. Ekipa se ni šalila, tekmo je vzela povsem resno. Brez treh točk zabava ne bi imela smisla. Profesionalizem in naporno delo so ključ do naše moči. Šele zdaj se lahko sprostimo in uživamo," je prepričan trener Interja José Mourinho. Portugalec se je nato obrnil še na posameznike, še posebej na Zlatana Ibrahimovića: "Ima priložnost postati najboljši strelec prvenstva. To ni le njegova nagrada, pač pa uspeh za vse nas. Zdaj morajo vsi igrati zanj in mu ustvariti čim več priložnosti za zadetek." Ibrahimovič je v letošnji sezoni v Serie A zabil 22 golov, za vodilnim strelcem lige Marcom di Vaiom iz Bologne pa zaostaja le za zadetek.

Kljub vsemu pa Šved ni igralec, ki je najbolj navdušil Mourinha. Čast je pripadla 36-letnemu Argentincu Javierju Zanettiju. "Zanetti laže, zagotovo ima še kakšen potni list. To mora biti napaka. Zagotovo je vsaj 10 let mlajši. Preprosto je neverjeten," je kapetanu svojega moštva polaskal Mourinho, ki je postal šele drugi tuji trener, ki je v premierni sezoni na klopi nekega italijanskega moštva prišel do naslova prvaka.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.