Šport > Nogomet
37 ogledov

Mourinho zanikal prihod novega napadalca

Mourinho Southampton Chelsea Premier League Anglija liga prvenstvo Reuters
Čeprav ne Samuel Eto'o ne Fernando Torres letos na svojem računu v dresu Chelseaja nimata veliko zadetkov, trener kluba Jose Mourinho ne razmišlja, da bi med zimskim prestopnim rokom okrepil igralni položaj v napadu.

Portugalec Jose Mourinho je navajen uspehov, kamorkoli pride. Tega se nadeja tudi v letošnji sezoni, ob ponovnem vodenju londoskega Chelseaja. Ta je trenutno na prvenstveni lestvici tretji, v boju za preboj na prvo mesto pa so mediji špekulirali, da bi se klub lahko okrepil z novim napadalcem. 

Samuel Eto'o in Fernando Torres imata po dobri polovici prvenstva le po tri prvenstvene zadetke, medtem ko Demba Ba vidne vloge ne igra. In čeprav je Chelsea na tem igralnem ploćaju precej trhel, je Mourinho zatrdil, da novega napdalca v januarju 100-odstotno ne bo.

"Ta opcija ne obstaja. Trenutno že imamo tri napadalce," je zatrdil Portugalec. "Ta zasedba je dovolj dobra za cilje v moji prvi sezoni in pripravo na naslednjo sezono. Če bomo pred prihodnjo sezono lahko okrepili moštvo, pa ga bomo."

Higuaina ne morejo dobiti

Ob tem je tudi zanikal, da naj bi Chelsea pripravljal ponudbo za napdalca Napolija Gonzala Higuaina s katerim je Mourinho že sodeloval pri madridskem Realu.

"Je igralec za katerega vem, da ga ne moremo dobiti. Odlično mu gre pri klubu, ki si želi osvojiti Scudetto in ne verjamem, da bi ga želeli prodati. Tudi sam nisem zainteresiran za nakup igralca, za katerega vem, da ga ne moremo dobiti," je pojasnil portugalski strateg.

Mourinho se je dotaknil tudi situacije Juana Mate in Kevina de Bruyneja. Še enkrat je ponovil, da si ne želi Špančevega odhoda v januarskem prestopnem roku, pri Belgijcu pa je situacija nekoliko obrnjena.

"Žal se ni uspel prilagoditi težkemu življenju igralca Chelseaja. Vemo, da si želi odhoda, a je fantastičen igralec, taki pa niso poceni. Tako da, le je kdo mislil, da ga lahko dobi pod ceno ... Razprodaje so se v Londonu končale včeraj!" je bil jasen Mourinho. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.