Šport > Nogomet
20 ogledov

Mourinho zavrnil ponudbo Abramoviča

Mourinho naj bi po pisanju angleških medijev ostal v Madridu vsaj še eno sezono. Žurnal24 main
Jose Mourihno naj bi te dni zavrnil ponudbo Romana Abramoviča, ki ga je snubil, da se znova usede na klop Chelseaja v prihodnji sezoni. Zamenjave za Ancelottija Rus tako še nima.

Portugalski strateg naj bi zavrnil ponudbo ruskega miljarderja, ki trenutno išče zamenjavo za Carla Ancelottija, saj si trenutni trener Reala Jose Mourihno želi vsaj še eno sezono ostati v Madridu, poroča Sunday Times. Zanj pa naj bi zaprosilo kar nekaj nogometašev Chelseaja.

Abramovič na Ancelottija ne računa več zavoljo slabe letošnje sezone – Chelsea nima več možnosti za nobeno lovoriko –, a je zaenkrat pri iskanju novega stratega neuspešen. Pred dnevi je ponudbo lastnika modrih zavrnil Guus Hiddink, ki se bo raje posvetil turški reprezentanci, te dni pa naj bi povratek na klop modrih zavrnil še Mourinho. Naslednji resni kandidat za trenerja Chelseaja je po poročanju angleških medijev tako postal Rafael Benitez.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.