Šport > Nogomet
15 ogledov

Mourinho že preganja Realovce

1/9
Žurnal24 main
Jose Mourinho je začel s preganjanjem svojih novih varovancev - nogometašev Reala Madrida. Pred tem je z njimi podpisal Pedro Leon. Medtem se Barcelona krepi z Adrianom, Man City pa s Kolarovim.
24-letni Srb Aleksandar Kolarov je najnovejša okrepitev Manchester Cityja. Z igralcem italijanskega Lazia so se spogledovali tudi pri madridskem Realu, Juventusu in Interju, na koncu pa je za 17 milijonov funtov pristal na Otoku. City je za okrepitve odštel več kot 60 milijonov funtov. David Silva, Jerome Boateng in Yaya Toure so že oblekli dres člana Premier league, na seznamu želja so še tri imena: James Milner, Edin Džeko in Mario Balotelli.

Real Madrid in Barcelona še naprej sestavljata moštvo za novo sezono. Katalonski klub je iz Seville zvabil brazilskega branilca in vezista Adriana (to je Adriano Correia Claro in ne bolj znani napadalec Adriano Leite Ribeiro, ki se je uveljavil v Interju). Kot poročajo španski mediji, bo 26-letni Adriano podpisal pogodbo za 10 milijonov evrov. Fant prihaja iz Curitiba. Zadnjih pet sezon je igral za Sevillo in na 157 tekmah tudi dal nekaj golov (10).

Medtem je Real dokončal prestop Pedra Leona iz Getafeja. 23-letni Španec je otrok kluba iz Murcie, zdaj pa bo šest sezon igral na Santiagu Bernabeu. Španski mediji pišejo, da je Real stal blizu 10 milijonov. "Hvala Realu, da mi bo omogočil izpolniti otroške sanje. Upam, da z njimi osvojil čim več naslovov," je dejal Leon ob podpisu pogodbe. Ta petek so Madridčani tudi začeli s pripravami za novo sezono, a četa Joseja Mourinha je za zdaj že brez igralcev, ki so nastopali na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.