Šport > Nogomet
24 ogledov

Mourinho že v Zagrebu

Jose Mourinho Žurnal24 main
Jose Mourinho je okoli 12. ure pristal v Zagrebu. Zvečer si bo ogledal tekmo za kvalifikacije za svetovno prvenstvo 2014 v Riu med Hrvaško in Makedonijo.

Okoli 12. ure je na zagrebškem letališču Pleso pristalo privatno letalo s trenerjem Real Madrida Josejem Mourinhom. Sloviti portugalski strokovnjak si bo ogledal tekmo hrvaške reprezentance, ki danes zvečer igra z Makedonijo.

Portugalec si bo podrobneje ogledal sposobnosti Luke Modrića, ki je pred slabimi 14 dnevi prestopil k Realu. "Ne pričakujem ničesar posebnega, želim le, da Luka danes zvečer zmaga," je v kratki izjavi po pristanku dejal za RTL.

Po podatkih spletnega Večernjega lista se je Mourinho nastanil v enem izmed luksuznih hotelov v Zagrebu.

Ni prvič na Maksimirju

Mourinho sicer že dobro pozna VIP ložo na Maksimirju. Ko je v prejšnji sezoni z Realom v Ligi prvakov gostoval pri Dinamu, je namreč prestajal kazen Uefe, tako da ni smel sedeti na klopi svojega moštva.

Komentarjev 2
  • reddevil 18:00 07.september 2012.

    Mogoče pa Mou z izrazom na sliki razkriva kakšna posebna nagnenja do Lukca.

  • reddevil 17:48 07.september 2012.

    A ni mal čudn, da ga je najprej kupil, potem ga pa hodi gledat. Precej čudno je tudi to silno navdušenje nad Modrićem, kakor da bi bil res ekstra izvenserijski igralec. Bi znalo biti, da bo na koncu sezone veliki ...prikaži veči mag rahlo razočaran.