Šport > Nogomet
19 ogledov

Muamba vzel slovo od bolnišnice

fabrice muamba EPA
Zgodba, ki se je začela nesluteno dramatično in na trenutke spominjala na tragedijo, ima vse bolj prijazna nadaljevanja. Fabrice Muamba, ki je na nogometni tekmi pred tedni doživel srčni zastoj, je odšel iz bolnišnice.

Angleški nogometaš Fabrice Muamba je danes zapustil bolnišnico, v kateri je okreval po srčnem zastoju. Članu Boltona, ki nastopa v angleški Premier League, se je srce ustavilo 17. marca na tekmi četrtfinala angleškega pokala FA med Boltonom in Tottenhamom, vse od takrat pa je okreval v bolnišnici v Londonu.

"Seveda sem zelo vesel, da so me izpustili iz bolnišnice, in rad bi izkoristil to priložnost, da se zahvalim osebju iz bolnišnice London Chest Hospital, ki je pomagalo pri moji oskrbi," je dejal Muamba, ki želi čim hitreje nadaljevati z okrevanjem.

"Res fantastična novica je, da so Fabricea odpustili iz bolnišnice, in vsi v klubu so navdušeni. Pomembno je, da Fabriceu in njegovi družini pustimo čas in prostor, zato bi prosil medije, naj spoštujejo njegovo zasebnost," pa je povedal Owen Coyle, trener Boltona.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.