Šport > Nogomet
133 ogledov

Mura prodala največ vstopnic v zgodovini kluba

Mura Domžale Profimedia
Navijači prekmurskega prvoligaša so se izkazali.

Nogometni klub Mura je na svoji spletni strani objavil, da so za prihajajočo domačo tekmo proti Taboru iz Sežane prodali največje število vstopnic v zgodovini kluba. V akciji "mi smo Mura" so za tekmo, ki bo na sporedu v soboto, 13. junija, in ki bo potekala brez prisotnosti navijačev, prodali že skoraj petmestno število vstopnic.

Iz soboškega kluba so sporočili, da je zanimanje za spominske vstopnice, ki se prodajajo v gostilnah po Prekmurju in drugod po Sloveniji, ogromno. Temu potrjujejo tudi naročila iz tujine.

"Na naš naslov dežujejo tudi naročila iz vse Evrope. Hrvaška, Nemčija, Rusija, Ukrajina, Velika Britanija, Avstrija, Belgija in številne druge države so se vpisale na seznam čarno-bejlih privržencev," so zapisali na klubski spletni strani.

Sporočili so še, da lahko nogometni navdušenci spominske vstopnice kupijo le še danes in v soboto. Mura sicer največji obisk po podatkih Nogometne zveze Slovenije v tej sezoni beleži na tekmi državnega prvenstva proti Olimpiji, ko se je v Fazaneriji zbralo 4400 gledalcev.

Sobočani na lestvici Prve lige Telekom Slovenije zasedajo peto mesto z 41 osvojenimi točkami. Igrali bodo tudi v finalu slovenskega pokala proti lendavski Nafti. Tekma bo na sporedu 24. junija.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.