Šport > Nogomet
70 ogledov

Muraši so sami zbirali denar za vizume

Fabijan Cipot Mura 05 www.alesfevzer.com
Nogometaši Mure se bodo danes pomerili z Bakujem. Pred odhodom v azerbajdžansko prestolnico so se pojavila namigovanja o slabih razmerah v klubu, zaradi katerih so bili neprimerno urejeni vizumi in rezervacije. Zdaj se je izkazalo, da trditve še zdaleč niso izmišljotina.

Uradna stran slovenskega prvoligaša navaja, da so nogometaši po več kot štiri tisoč kilometrih poti na 11 tisoč metrih višine pristali v Bakuju, kjer jih je pričakala nevihta. Medtem pa Pomurje.si poroča, da so pridobili informacije, ki jih vodstvo kluba v uradnem sporočilu za javnost ni objavilo.

Nogometaši naj bi na bakujsko letališče prispeli šele okrog druge ure zjutraj, kjer pa so naleteli na majhno presenečenje. Igralcem naj bi domnevno prepovedali vstop v državo, dokler ne poravnajo plačila za vstopne vizume.

''Drugega nam očitno ne preostane, kot da vsak od nas plača 60 evrov oziroma zberemo skupaj 1.380 evrov. Nihče nam ničesar ni povedal. Sramota, zbiramo denar. To je organizacija našega kluba," so bile po poročanju Pomurja.si besede razočaranega Fabijana Cipota. Očitno se kalvarija, o kateri smo poročali včeraj, nadaljuje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.