Šport > Nogomet
208 ogledov

Muro zapustil še en nosilec igre zadnjih let

Nik Lorbek Profimedia
Nik Lorbek je sporazumno prekinil pogodbo z Muro.

Slovenski nogometaš Nik Lorbek ni več član Mure, potem ko je s črno-belimi danes sporazumno prekinil pogodbo, je soboški klub sporočil na spletni strani. Po odhodu Alena Kozarja je 26-letni Lorbek še drugi nogometaš, ki je v zadnjih dneh zapustil vrste trenutno šestouvrščene ekipe Prve lige Telemach.

Nogometaš sredine igrišča, ki se je v Mursko Soboto vrnil julija 2021, je za črno-bele v tem obdobju odigral 44 tekem v vseh tekmovanjih. Skupno pa je za Muro zbral 110 nastopov.

"Nik je bil z nami v dveh obdobjih in je v čarno-bejlon pustil svoj pečat. Obe strani pa sta zdaj prišli do zaključka, da je sporazumna prekinitev pogodbe najboljša za obe strani. Zahvaljujemo se mu za vse, kar je dal klubu, in mu želimo vse dobro v nadaljevanju kariere," so sporočili iz kluba.

Kariero je sicer začel pri Mariboru, od koder se je julija 2017 preselil k Muri, kjer je bil eden najpomembnejših igralcev črno-belih. Dve leti kasneje je oblekel dres Union Saint-Gilloisa, nato pa se po dveh letih v Belgiji vrnil v vrste soboškega kluba.

Alen Kozar Odhod Šport Murin kapetan se seli v tujino
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.