Šport > Nogomet
22 ogledov

Na Iličića vrgli oko pri španskem velikanu

Josip Iličić Fiorentina enajstmetrovka EPA
Po pisanju nekaterih italijanskih in španskih medijev si Josipa Iličića želijo pri tretjeuvrščeni ekipi španskega prvenstva.

Pri Sevilli, ta je trenutno tretja v španskem prvenstvu, se resno zanimajo za slovenskega reprezentanta Josipa Iličića. O tem so se najprej razpisali pri firenškem časniku La Nazione, kasneje pa so zgodbo povzeli še nekateri italijanski in španski mediji.

Iličić, ki je v Fiorentino prispel leta 2013 iz Palerma, je v tej sezoni nekoliko manj učinkovit, dosegel je štiri zadetke, vseeno pa naj bi bili pri andaluzijskem velikanu zanj pripravljeni odšteti okoli 10 milijonov odškodnine, kolikor zanj zahteva klub iz Firenc.

"Lahko potrdimo, da so pri Sevilli na Fiorentino že naslovili vprašanje, kakšen je položaj Iličića pri klubu iz Firenc in ali bi bil pripravljen na selitev v Sevillo," so zapisali pri andaluzijskem  ElDesmarqueju in ob novici objavili še spodnji video.

Po mnenju strokovnjakov naj bi bila Fiorentina pripravljena za 29-letnika sprejeti že osem milijonov, saj pri italijanskem prvoligašu tako ali tako nameravajo izvesti čistko pred sezono 2017/18. Moštvo si želijo postaviti na novih temeljih, kar nekaj igralcev pa bo tako moralo zapustiti vijoličasti klub.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.