Šport > Nogomet
17 ogledov

"Na klop Nemčije, Španije ali Argentine"

Van Gaal se želi znova preizkusiti na reprezentančni ravni. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Louis van Gaal je jasno izrazil željo, da bi bil vnovič selektor. Zaželel si je moštvo, ki bo osvajalo lovorike, na primer Nemčijo, Španijo ali Argentino. V Bayernu pa bo ostal največ do leta 2012.
Joe Cole, angleški reprezentant, bo podpisal štiriletno pogodbo z Liverpoolom. Osemindvajsetletni igralec sredine igrišča mora pred tem uspešno opraviti zdravniški pregled, kar naj bi se zgodilo v naslednjih dveh dneh.

Med letoma 2000 in 2002 je Louis van Gaal že sedel na klopi Nizozemske, ki mu je povsem nepričakovano ni uspelo popeljati na svetovno prvenstvo 2002. Tulipani so v svoji kvalifikacijski skupini ostali za Portugalsko in Irsko.

V pogovoru za Kicker je Nizozemec poudaril, da namerava v Bayernu ostati največ do leta 2012, nato pa ... "Rad bi sedel na klopi reprezentance, ki osvaja lovorike. Na primer Nemčije, Španije, Argentine ... Morda bom pogodbo z Bayernom podaljšal do leta 2012, nato pa prevzel kako reprezentanco," je omenjenemu časniku zaupal Nizozemec, ki ga pogodba z Bavarci veže do naslednjega leta.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.