Šport > Nogomet
12 ogledov

"Na Mestalli sem jih zabil že veliko"

Raul Gonzalez Žurnal24 main
Nekdanjega nogometaša Reala, sedaj člana nemškega Schalkeja, Raula so po vrnitvi v Španijo lepo sprejeli. Pred nocojšnjim obračunom pa svari domačine: ''Na Mestalli sem zabil že veliko golov.''

Obe torkovi tekmi Lige prvakov bomo na zurnal24.si pospremili s komentarjem v živo!

"To je poseben obračun. Prvič po osmih mesecih sem se vrnil v Španijo. Ljudje so mi pokazali veliko spoštovanja in rad bi se jim zahvalil. Izločilni boji so vedno nekaj posebnega, še posebej proti tako veliki ekipi, kot je Valencia," je pred torkovo tekmo Schalkeja z Valencio za novinarske kolege as.com povedal napadalec Raul Gonzalez Blanco.

Resnica je, da sem na Mestalli zabil že veliko golov. Je igrišče, na katerem se dobro počutim.
Raul

Španec, ki je vrsto let brcal za madridskega velikana Real Madrid, zelo dobro pozna razmere na španskih zelenicah, sam pa ima na stadion Mestalla v Valencii lepe spomine. "Resnica je, da sem na Mestalli zabil že veliko golov. Je igrišče, na katerem se dobro počutim in upam, da bom tudi nocoj zabil. Tekmo bodo odločili majhni detajli."

33-letnik obžaluje, da se je že v prvih izločilnih bojih moral pomeriti prav s španskim moštvom. "Žreb nam je naklonil to, kar nam je, in s tem se je treba sprijazniti. Najraje bi videl, da ne bi šlo za špansko ekipo, toda tukaj smo."

Raul je še dodal, da se s tem, kako ga bodo sprejeli navijači netopirjev, ne želi obremenjevati, še danes ikona madridskega kluba pa se zaveda, da je Valencia lahko zelo neugoden nasprotnik. "Valencia ima odličnega trenerja. S trdim delom sedaj žanje sadove. Je zelo kompaktna ekipa."

Za konec je primerjal še igranje v nemški Bundesligi in v španski Primeri. "Gre za različni tekmovanji. V Bundesligi lahko zadnji premaga prvega, gre bolj za fizično igro. Zelo uživam in se zabavam. Na stadionih je vedno izjemno dobro vzdušje in to je zame lepa izkušnja."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.