Šport > Nogomet
17 ogledov

Na Nou Campu je Barço nemogoče premagati

Jose Mourinho Reuters
Povratni obračun med Real Madridom in Barcelono v četrtfinalu kraljevega pokala, ki se je končala z neodločenim izidom 2:2, še vedno odmeva. José Mourinho je celo izjavil, da so njegovi igralci prepričani, da je na Nou Campu Barcelono nemogoče premagati.

Portugalec José Mourinho po koncu srečanja ni želel komentirati sodniških odločitev. Je pa španskim medijem razkril, kako so po srečanju razmišljali njegovi igralci. "Po tekmi sem v slačilnici slišal svoje igralce, ki so komentirali, da je nemogoče, da mi tukaj premagamo Barcelono, toda kaj si konkretno mislijo, morate vprašati njih," je dejal Portugalec in nadaljeval: "Ne bom govoril o sodnikih. Sem smo prišli z upanjem, da lahko napredujemo. Vedeli smo, da bo težko, toda verjeli smo vase. Sem pa bil na Nou Campu v zelo podobnih situacijah s Chelseajem in Interjem, tako da je tak razplet nekaj, na kar sem se navadil."

Po obračunu se je oglasil tudi športni direktor galaktikov Emilio Butragueña, ki je zanikal, da se čas Mourinha na klopi Reala počasi izteka. "Ekipa se je borila do konca. Mislim, da smo si zaslužili napredovanje, toda sreča ni bila na naši strani. Razlika med udarcem Özila in Alvesa je zelo majhna, toda naš igralec je zadel prečko, medtem ko je Brazilčeva žoga končala v mreži. To so majhne razlike. Kar pa se tiče Mourinha, vam moram povedati, da smo z njegovim delom v upravi kluba vsi zelo zadovoljni, kolikor pa vemo, je tudi on srečen v Realu. Imamo pogodbo še za dve sezoni. Verjamem, da jo bo oddelal do konca," je povedal Butragueña.

Po pričakovanjih so gledalci na Nou Campu portugalskega branilca Pepeja pričakali z žvižgi, potem ko je na prvem obračunu pred tednom dni pohodil Lionela Messija. "Pokazali smo ekipni duh pravih madradistev. Bili smo boljši od Barcelone. To nas dela ponosne, ne glede na končni razplet srečanja," je dejal Pepe, ki ni želel komentirati ničesar drugega.

Komentarjev 1
  • McClain 22:10 26.januar 2012.

    lahko bi jo v Madridu ce je tu ne mores:-)