Šport > Nogomet
108 ogledov

Na otvoritveni slovesnosti bo pel Robbie Williams

robbie williams Epa
Na svečani otvoritvi svetovnega nogometnega prvenstva ta četrtek bo glavni zvezdnik britanski pevec Robbie Williams.

"To so bile moje otroške sanje," je ob tem dejal 44-letni Williams, ki bo imel ob sebi rusko sopranistko Aido Garifullino, "enega najmlajših in najbolj prepoznavnih glasov Rusije," so zapisali organizatorji.

"Veliko stvari sem počel v življenju, a odpreti svetovno nogometno prvenstvo pred 80.000 ljudmi na stadionu in milijoni pred TV ekrani, je nekaj, kar sem sanjal kot otrok. Srečen sem in nestrpno čakam ta nastop. To bo neponovljiv šov," je dejal Williams, ki je imel pred leti kar nekaj težav z ruskimi oblastmi.

Objavil je namreč pesem z naslovom "Party like a Russian" (Zabavaj se kot Rus), v kateri se norčuje iz Rusov in njihovih voditeljev. Williams se je sicer nato opravičil in dejal, da se lirika ne nanaša na predsednika Putina, Rusom pa se je dokončno odkupil lani, ko je v neki televizijski oddaji dejal, da bi rad zastopal Rusijo na evroviziji.

Na svečani otvoritvi, ki se bo začela pol ure pred prvo tekmo mundiala med Rusijo in Savdsko Arabijo ob 17. uri, bo spregovoril tudi nekdanji brazilski zvezdnik Ronaldo, znan tudi pod vzdevkom O Fenomeno.

"Prva tekma svetovnega prvenstva je vedno nekaj posebnega. To je trenutek, ko ugotoviš, da se končno začenja to, kar si čakal štiri leta," je dejal svetovni prvak 1994 in 2002.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.