Šport > Nogomet
22 ogledov

Na poti v Serie A tudi Jelenič?

Žurnal24 main
Vse kaže, da bomo morda že januarja dobili novega legionarja v italijanski Serie A. Koprski 18-letni talent Enej Jelenič naj bi za dobrega pol milijona evrov prestopil – morda celo v Inter ali AC Milan.

"O tem pravzaprav ni več nobenega dvoma," je na vprašanje časnika Ekipa, ali koprski mladi talent Enej Jelenič res odhaja v tujino, odgovoril Miran Pavlin. Pišejo, da je njegova najverjetnejša destinacija Milano – ali Inter ali AC Milan. In kaj na to poreče 18-letni nogometaš? Ostaja skrivnosten. Za Žurnal24 je povedal, da se z govoricami o prestopu ne obremenjuje: "Treniram in za zdaj ostajam član Kopra." Priznava sicer, da so ponudbe, kaj več pa na to temo ne želi povedati. Pred časom je tudi zamenjal agenta. Zdaj ima nekega Italijana, do katerega pa žal nismo prišli. Eneja smo še vprašali, za kateri tuji klub navija: "Za Real Madrid."

Italijanski mediji pišejo, da bi odškodnina za Jeleniča lahko znašala med 500 in 700 tisočaki. "Bo kar držalo, bližje je višja številka," je potrdil Pavlin in za Ekipo še dejal: "Najresnejši možnosti sta Milan in Inter. Bržčas bo zelo kmalu znanega kaj več."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.