Šport > Nogomet
16 ogledov

Na rojstni dan kopačke obesil na klin

louis saha EPA
Francoski nogometaš Louis Saha je na svoj 35. rojstni dan prek družabnega omrežja Twitter sporočil, da končuje profesionalno kariero.

Nekdanji nogometni reprezentant Francije Louis Saha je na svoj 35. rojstni dan sporočil, da ne bo več igral profesionalnega nogometa. Francoz je kariero začel v Metzu, igral pa je še za Newcastle United, Fulham, Manchester United, Everton, Tottenham, Sunderland in nazadnje za Lazio. Za Francijo je odigral 20 tekem in dosegel štiri zadetke.

"Želim se zahvaliti vsem trenerjem, osebju, soigralcem, nasprotnikom in navijačem, ki so me podpirali in mi nudili ljubezen med nogometno kariero. Sem ponosen mož, toda brez vas ne bi bil, kar sem. Hvala za vse izzive, hvala za pomoč, hvala za spomine. Ne bom več profesionalni nogometaš, vsem mladim obetavnim igralcem pa želim, da uživajo v nogometu," je na socialnem omrežju Twitter zapisal Saha.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.