Šport > Nogomet
17 ogledov

Na Škote za 20 evrov

slovenija nogometna reprezentanca iličić matavž Saša Despot
V četrtek se bo začela prodaja vstopnic za prijateljsko srečanje med Slovenijo in Škotsko na Bonifiki. Cena vstopnic 20 evrov.

Slovensko člansko nogometno reprezentanco 29. februarja čaka prijateljska tekma s Škotsko, ki bo v Kopru. Selektor Slaviša Stojanović bo seznam reprezentantov za to akcijo obelodanil v četrtek, prav tako pa se bo v četrtek ob 13. uri začela tudi prodaja vstopnic za obračun na Bonifiki.

Stadion Bonifika sprejme 4.048 gledalcev, v javni prodaji pa bo na voljo 2.660 vstopnic. Te bodo na voljo po enotni ceni 20 evrov. Vstopnice bo mogoče kupiti prek spletne strani nzs.si, prodajnih mest Eventima, servisov Petrola, poslovalnic Kompasa ter trafik 3dva.

Tekma med Slovenijo in Škotsko bo drugi obračun članske izbrane vrste na prenovljeni Bonifiki, ob porazu proti Gruziji (1:2) jeseni leta 2010 pa je bil koprski stadion razprodan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.