Šport > Nogomet
20 ogledov

"Na SP bom stoodstoten"

Kaka bo na SP v JAR prišel v najboljši formi. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Kaka, prvi zvezdnik brazilske reprezentance, v letošnji sezoni zaradi številnih težav s poškodbami ni blestel v polnem sijaju. Kljub temu pa igralec Real Madrida zagotavlja, da bo na SP v polni formi.

Kaka, ki je pred letošnjo sezono iz Milana prestopil v Real Madrid, nikakor ne more biti zadovoljen z letošnjo sezono. Poškodbe so mu pač onemogočile, da bi pokazal vse, kar zna. Ob tem pa je z Realom v prav vseh tekmovanjih ostal brez naslova. Zaradi bledih predstav je bil odlični Brazilec večkrat tarča kritikov. Ne glede na slabo klubsko sezono pa je igralec sredine igrišča zagotovil, da bo na svetovnem prvenstvu znova stari dobri Kaka. "Za svetovno prvenstvo bom pripravljen stoodstotno. Za menoj je težavna sezona, toda že veliko število igralcev je imelo za seboj slabo sezono, nato pa so blesteli na svetovnem prvenstvu. Nisem zaskrbljen,“ je za španski As dejal Kaka.

Kaka pa ni edini brazilski reprezentant, ki ima težave z najhujšim sovražnikom vseh športnikov. Tudi igralec Seville Luis Fabiano se v zadnjem času ubada s poškodbo. Odlični napadalec bo celo primoran izpustiti sredin finale španskega kraljevega pokala med Sevillo in Atleticom iz Madrida. "Gre za manjšo poškodbo, toda nisem želel tvegati. Ta teden še ne bom okreval, toda v dveh tednih bi moral biti zdrav,“ je dejal Fabiano, ki bo bržkone nared za svetovno prvenstvo.

Brazilci bodo v predtekmovanju mundiala zaigrali v skupini G skupaj s Portugalsko, Slonokoščeno obalo in Severno Korejo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.