Šport > Nogomet
18634 ogledov

Na zmago in uvrstitev na Euro se je takole odzval Luka Dončić

Luka Dončić Profimedia
Številnim čestitkam slovenskim nogometašem, ki so se drugič v zgodovini uspeli uvrstiti na evropsko prvenstvo, je čestital tudi eden najboljših košarkarjev na svetu ta hip Luka Dončić.

Slovenski košarkarski virtuoz Luka Dončić dobro ve, kako je igrati na evropskih prvenstvih. Pravzaprav dobro ve tudi, kako jih je osvajati. Priložnost, da pokažejo, kam sodijo v evropskem merilu, bodo v letu 2024 zdaj imeli tudi nogometaši, ki bodo prvič po 24 letih zaigrali na Euru. Zgodilo se bo poleti v Nemčiji. 

Luka Dončić je Slovencem takoj po zadnjem žvižgu poljskega sodnika Szymona Marciniaka prek družbenih omrežij čestital za uvrstitev na Euro 2024. Čeprav je trenutno več tisoč kilometrov stran, je dal vedeti, da je bil na ponedeljkov večer (zanj po ameriškem času popoldne) s srcem v Stožicah. "Bravo!!!" je zapisal in k zapisu prilepil štiri slovenske zastavice.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.