Šport > Nogomet
14 ogledov

Nad Češko brez Stevanovića

Dalibor Stevanović zelo dobro igra v nizozemskem prvoligašu Vittesu. V osmih tek Žurnal24 main
Slovenska izbrana vrsta se bo v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 28. marca pomerila s Češko. Selektor Matjaž Kek ne bo mogel računati na poškodovanega Daliborja Stevanovića.
 
 

Tako hudo vendarle ni, slaba stran pa je, da me čaka od štiri do šest tednov terapij.

Dalibor Stevanović

 
Selektor Matjaž Kek bo čez dober teden objavil seznam kandidatov za nastop proti Češki, na njem pa zagotovo ne bo 24-letnega igralca sredine igrišča Daliborja Stevanovića. Kot poroča spletna stran Nogometne zveze Slovenije, je bila zanj usodna poškodba stopala, ki jo je staknil na sredinem treningu. "Razočaran sem, saj se tokrat ne bom mogel odzvati vabilu selektorja Keka. Na sredinem treningu sem si poškodoval plantas fascilis in prva ekografija je pokazala, da bom potreboval operacijo," je za omenjeno spletno stran povedal Stevanović.

Prve novice so bile na srečo bolj črne, kot se je izkazalo kasneje. "Na srečo smo potem opravili še magnetno resonanco, po kateri so zdravniki ugotovili, da tako hudo vendarle ni, slaba stran pa je, da me čaka od štiri do šest tednov terapij," je še povedal Stevanović, ki je na prijateljski tekmi z Belgijo odigral 64 minut in zapravil lepo priložnost za izenačenje na 1:1.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.