Šport > Nogomet
130 ogledov

Naj ritka zavrnila osornega Ronalda

Erika Canela Instagram
Brazilska lepotica je javnosti razkrila zgodbo o nedavnem srečanju z nogometnim zvezdnikom.

24-letna Erika Canela je v lanskem letu s svojo mično postavo osvojila laskavi naslov Miss Bum Bum, ki ga v Braziliji vsako leto podelijo dekletu z najlepšo zadnjico.

Pred dnevi se je lepotica mudila v Lizboni. V soboto, ko je reprezentanca Portugalske v okviru kvalifikacij za SP 2018 gostila Madžarsko, se je Canela zabavala v hotelu, v poznih večernih urah pa je, tako trdi Brazilka, dobila povabilo Cristiana Ronalda.

Nogometaš naj bi do njenega hotela poslal avtomobil, toda ker zvezdnikovega sporočila ni videla pravočasno, je na zmenek malce zamudila.

"Na koncu sem vendarle prišla do pogovora s Cristianom. Bil je jezen, ker sem zamujala in ni mi bil všeč njegov ton. Rekel je, da nima veliko časa, ker ima druge obveznosti. Rekla sem mu, da nisem ženska za 15 minut in tako sem se vrnila v hotel," je za brazilske medije dejala Canela.

Svoje pričevanje je podkrepila tudi s sporočili na aplikaciji WhatsApp, katerih avtor naj bi bil portugalski zvezdnik. Mimogrede, slednji je na omenjeni tekmi proti Madžarski za zmago s 3:0 zabil dva gola.

Canela CR7 | Avtor: PrtSc PrtSc

Georgina Rodríguez | Avtor: EPA EPA

Kaj poreče Georgina?

Cristiano Ronaldo je sicer od lanskega leta pogosto opažen s Španko Georgino Rodríguez. 22-letnica se je zbližala tudi s Portugalčevo družino.

Georgina Rodríguez naj bi zvezdnika spoznala na eni od zabav v Madridu.

Cristianu in njegovi družini je družbo delala tudi na letošnji podelitvi Zlate žoge.

Komentarjev 1
  • romy 14:18 31.marec 2017.

    za take lepotice čakam tudi več ur,on pa,da ni g..?