Šport > Nogomet
728 ogledov

Najavili veliko okrepitev Barcelone, pri Valencii besni: "Ne lažite!"

Carlos Soler Profimedia
Po pisanju španskih medijev naj bi se Barcelona dogovorila za prestop Solerja, pri Valencii zanikali takšne trditve.

Španski nogometni velikan Barcelona naj bi se po poročanju španskih medijev dogovoril za prestop vezista Carlosa Solerja. Petindvajsetletnik, ki je pod pogodbo pri tekmecu iz elitne španske lige Valencii do poletja 2023, naj bi Katalonce stal 20 milijonov evrov.

Prihod Solerja naj bi po pisanju Špancev tudi pomenil, da so se v klubu odločili prodati nizozemskega vezista Frenkieja de Jonga, za kogar se zanimajo pri Manchester Unitedu in Bayernu. Barcelona naj bi zanj zahtevala 70 milijonov evrov, kar je pet milijonov manj od vsote, ki jo je sama plačala Ajaxu za prestop leta 2019.

A kmalu po objavi novice se je oglasilo vodstvo Valencie, ki je besno demantiralo vse govorice o morebitnem prestopu enega izmed svojih najboljših igralcev.

"Kot odgovor na zgodbo najprej objavljeno v dnevniku AS bi želela Valencia zanikati obstoj kašnih pogajanj ali celo dogovora z Barcelono glede prestopa Carlosa Solerja. Klub je celo trenutno sredi pogajanj s samim igralcem in njegovimi zastopniki glede podaljšanja pogodbe z Valencio."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.