Šport > Nogomet
43 ogledov

Najbolj nora stava leta

Jamie Vardy EPA
Will Kirwaan je 8. avgusta, tik pred začetkom Premier League, obiskal stavnico in stavil na to, da bo Leicester City na vrhu lestvice ob božiču.

Na prste ene roke je verjetno mogoče prešteti tiste, ki so razmišljali o tem, da bo Leicester City ob koncu leta na samem vrhu angleškega prvenstva, med njimi pa je vsekakor bil Will Kirwaan. V stavnici so najverjetneje na začetku avgusta že vknjižili majhno vsoto, ki jo je Anglež položil na to, da bodo lisice ob božiču na vrhu lestvice. Zdaj ga le še eno kolo in nekaj dni loči od velikega dobitka.

Leicester ima dve točki več od Arsenala in tri od Manchester Cityja, dobra novica za Kirwaana pa je, da se bosta prav ta dva kluba v naslednjem kolu pomerila med seboj. Manj ga zagotovo veseli dejstvo, da imajo tako topničarji kot meščani boljšo gol razliko od lisic.

Če bo Leicester zmagal na gostovanju pri Evertonu, bo imel Will v vsakem primeru zelo lep božič. Če proti moštvu iz Liverpoola lisice odigrajo neodločeno, potem zanj šteje poraz Arsenala ali remi, če pa izgubijo, mu denar prinaša le remi na omenjenem debiju.

Kirwaan je sicer vložil pet funtov, dobi pa jih lahko 5.000 ( približno 6.900 evrov).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.