Šport > Nogomet
0 ogledov

Najmanj tretji, sicer adijo

Carlo Ancelotti bo v novi sezoni vodil angleškega prvoligaša s Stamford Bridgea. Žurnal24 main
Vodstvo italijanskega nogometnega prvoligaša Milana je trenerja Carla Ancelottija postavilo pred ultimat. Če želi še naprej ostati na klopi rdeče-črnih mora osvojiti najmanj tretje mesto v DP.
 

Preberite še

Ancelotti prevzema krivdo za izpad
Rijkaard na klopi Milana?

Carlo Ancelotti je dobil ultimat teden dni po prvenstvenem porazu proti Sampdorii (1:2) in izpadu iz pokala UEFA proti Werderju iz Bremna. Če želi ostati na klopi Milana, bo moral sezono končati najmanj na tretjem mestu prvenstva serie A in rdeče-črnim zagotoviti vrnitev v Ligo prvakov. Milan, ki je danes odpotoval v Katar, kjer se bo v Dohi na prijateljski tekmi pomeril z enim od tamkajšnjih klubov, je ta čas na tretjem mestu italijanskega prvenstva z 48 točkami. Na vrhu je milanski Inter s 60 točkami, sedem manj jih ima na drugem mestu Juventus.

 
 

Nič še ni dokončnega, a si prizadevamo za to, da bi Američani podaljšali posojo Beckhama do 30. junija.

Adriano Galliani

 
"Carlo Ancelotti bo v klubu ostal, če sezono končamo na tretjem mestu," je za italijanski športni dnevnik La Gazzetta dello Sport povedal podpredsednik kluba, Adriano Galliani. Prvi trije klubui serie A se neposredno uvrstijo v Ligo prvakov, četrtouvrščeni klub italijanskega prvenstva pa mora v kvalifikacije. Tik za Milanom so na lestvici trije klubi – Fiorentina (46 točk), Genoa (45) in Roma (44). Verjetno vam že malce para živce neskončna nanizanka o morebitnem ostanku Davida Beckhama v Milanu. Vendar vam tudi tokrat ne bomo prizanesli, zato razkrivamo, da je Galliani zanikal pisanje, da naj bi vpleteni strani dosegli dogovor. "Bral sem, da smo z Galaxyjem sklenili dogovor, a to ni res. Nič še ni dokončnega, a si prizadevamo za to, da bi Američani podaljšali posojo Beckhama do 30. junija," je dejal Galliani pred prijateljsko tekmo z Al-Saddom v Katarju, kamor bo potoval tudi Kaka, čeprav poškodovan. "Mislim, da ne bo igral. Upamo, da bo nared do nedelje."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.