Šport > Nogomet
43 ogledov

''Najprej San Marino, nato dodatne kvalifikacije''

slovenija litva Anže Petkovšek
"Za nas je vsaka tekma zelo pomembna, saj ponuja priložnost za uigravanje in odpravo pomanjkljivosti," pred gostovanjem v San Marinu meni Rene Krhin.

"Razočarani smo, kar je povsem normalno. Morda nismo odigrali na način, kot smo želeli, ampak vseeno menim, da smo bili boljši tekmec. Pokopala nas je tista enajstmetrovka, čeprav bi morali tudi mi nekoliko več tvegati in si posledično pripraviti več priložnosti za zadetek," je petkov obračun proti Litvi v Stožicah, ki se je zaključil z remijem, za spletno stran Nogometne zveze Slovenije pokomentiral Zlatan Ljubijankič, ki je bil zadovoljen s podporo s tribun: "Občinstvo je bilo zares odlično, saj nas je podpiralo celo tekmo."

Napadalec, ki si kruh služi na Japonskem je trdno odločen, da bo slovenska izbrana vrsta na gostovanju v San Marinu z zmago zaključila kvalifikacije: "Čaka nas še tekma proti San Marinu, ki jo moramo dobiti, da bomo potem šli samozavestno v dodatne kvalifikacije za evropsko prvenstvo. O slednjih pa bomo začeli razmišljati šele po ponedeljkovi tekmi v Serravalleju."

Proti San Marinu v ospredju uigravanje

Podobnega mnenja je tudi mladi Rene Krhin: "Najprej se moramo osredotočiti na San Marino. Za nas je vsaka tekma zelo pomembna, saj ponuja priložnost za uigravanje in odpravo pomanjkljivosti. Mislim, da bo ponedeljkov obračun s tega vidika zelo dobrodošel."

Vezist španske Granade je proti Litovcem pretekel kar nekaj kilometrov in potdil dobro fotmo: "Igram redno, kar se pozna tako na fizičnem, kot tudi na psihičnem področju."

Izkušeni Bojan Jokić je prepričan, da si slovenska reprezentanca lahko izbori nastop na Euri 2016: "Na žalost se nam proti Litvi ni izšlo, ampak nimamo kaj. Najprej moramo odigrati pošteno tekmo proti San Marinu, šele zatem pa se bomo z mislimi usmerili proti dodatnim kvalifikacijam. Vse bomo naredili, da se uvrstimo na evropsko prvenstvo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.