Šport > Nogomet
48 ogledov

Napadi na nogometaše Lyona in Servetta

Lyon Besiktas neredi navijači EPA
Nogometni 'navijači' so znova 'zablesteli'.

Navijači Bastie so na domačem stadionu Armand Cesari pred tekmo francoskega prvenstva napadli nogometaše Lyona, ki so se ogrevali za nastop. Nogometaši so se zatekli v slačilnico, odgovorni pa so prestavili začetek tekme.

Po poročanju francoske tiskovne agencije AFP je med ogrevanjem na igrišče prišlo kakšnih 50 navijačev Bastie. Za nekaj minut je na zelenici zavladal kaos. Za nogometaše Lyona so bili to že drugi neprijetni trenutki na tekmah ta teden, saj so na igrišče vdrli tudi navijači Bešiktaša na tekmi evropske lige, zaradi katere je bil začetek obračuna v Istanbulu preložen za 45 minut.

Nogometaše švicarskega Servetta pa so na avtocestnem postajališču blizu Züricha napadli navijači tekmeca Siona in pri tem je bilo nekaj igralcev celo lažje poškodovanih, razbita pa so bila tudi okna na avtobusu. Šlo je za naključno srečanje nogometašev in navijačev, saj so se oboji vračali s tekme.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.