Šport > Nogomet
29 ogledov

Napoli bi Repa in Berića

Berić naj bi bil po pisanju italijanskih medijev že sedaj vreden vsaj milijon ev Žurnal24 main
Na sobotni tekmi na stadionu Športni park v Novi Gorici si je tekmo med Gorico in Mariborom ogledalo osem agentov italijanskih nogometnih klubov. Pod drobnogledom Rajko Rep in Robert Berić.

SPREMLJAJTE ZURNAL24.SI, SAJ BOMO ZVEČER OBJAVILI INTERVJU Z AGENTOM JOSIPA ILIČIĆA, KI JE MED DRUGIM RAZKRIL, KATERI NOGOMETNI VELIKANI SO SE ŽE ZANIMALI ZA NAPADALCA PALERMA.
Zlatko Zahović in Maribor bi znala v zimskem prestopnem roku ostati brez dveh pomembnih igralcev, saj si je sobotno tekmi v Novi Gorici ogledalo kar osem skavtov italijanskih nogometnih klubov.

Odhod dvojca Armin Bačinović in Josip Iličič (zadnji je zadel je še proti Fiorentini), v Palermo, je kot kaže vzbudil vse večje zanimanje klubov z apeninskega polotoka za nogometaše Maribora. Italijanski nogometni spletni portal calciomercato.com se je razpisal o še dveh talentih, ki bi znala v prihodnosti zapustiti Ljudski vrt in se preseliti v Italijo. Tarči sta Rajko Rep in mladi Robert Berić, ki je zanimanje vzbudil na tekmi z Olimpijo, ko je v Stožicah zabil edini zadetek na tekmi.

Recimo, da je nekaj res. Agenti Napolija so bili na derbiju v Stožicah med Olimpijo in Mariborom. Sicer ne gre za top italijanske klube, so pa to vse dobri klubi.
Amir Ružnič, nogoemtni agent
Amir Ružnič, agent, ki je izpeljal prestop Bačinovića in Iličića v Palermo, nam je zatrdil, da ima tudi tu vmes svoje prste. "Lahko potrdim, da so si agenti ogledovali določene nogometaše. Sicer ne gre za "top" italijanske klube, so pa to vse dobri klubi. To je pa tudi vse."


Na spletni strani CalcioNapoli24.it pa so zapisali, da se za omenjeni dvojec zanima Napoli, ki si je v svojih vrstah želel videti že Bačinoviča in Iličića, ki pa so jim jih speljali rožnati. Napoli, med tednom smo že pisali, da si želijo v svojih vrstah videti tudi Valterja Birso, je igralca vijoličastih spremljal že proti Olimpiji, že takrat pa sta na skavte pustila dober vtis.

Realna cena je toliko, kolikor ponudi klub. Tu velja zakon tržišča. Berić je zagotovo igralec, ki bo šel po stopinjah Iličića in Bačinovića.
Amir Ružnić, nogometni agent
"Recimo, da je nekaj res. Agenti Napolija so bili na derbiju v Stožicah med Olimpijo in Mariborom. V zimskem prestopnem roku je prestop skoraj nemogoče. Predvsem zaradi stališča Maribora, ki si želi naslov, zato pozimi niso pripravljeni prodajati igralcev. Menim pa, da sta Berič in Rep še premlada. Ne bi bilo slabo, če bi še leto ali dve ostala v Mariboru," pravi Ružnić.

Italijanski mediji omenjajo, da naj bi bil Berić že sedaj vreden vsaj milijon evrov. "Realna cena je toliko, kolikor ponudi klub. Tu velja zakon tržišča. Berić je zagotovo igralec, ki bo šel po stopinjah Iličića in Bačinovića."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.