Šport > Nogomet
4 ogledov

Napoli za Dediča nudi Pio

dedic_severna_irska_katic Žurnal24 main
Nogometni januarski prestopni rok v Italiji ne bo minil brez slovenskih imen. Zlatko Dedič, Danijel Marčeta in Andraž Kirm bi lahko našli nove italijanske delodajalce.
 

Preberite še ...

Dado v Vitesse
Birsa v Strasbourg
Cesarja je želel Partizan

Slovenski reprezentant Zlatko Dedič je še naprej aktualna tema italijanskega prestopnega roka. Napadalec drugoligaša Frosinoneja je visoko na spisku želja Napolija , a za zdaj dogovori med kluboma še niso prinesli rešitve. Napoli se želi izogniti plačilu astronomske odškodnine in je Frosinoneju v zameno za koprskega napadalca ponudil Brazilca Inacia Pio . Dedičevega kluba pa zamenjava ne zanima in vztraja pri tem, da Neapeljčani plačajo odškodnino. Frosinone bi se bil od člana naše izbrane vrste pripravljen ločiti ob ponudbi težki med pet in šest milijonov evrov. Inacio Pia je sicer podobno kot Dedič že dolgoletni znanec italijanske nogometne scene. Na "škornju" igra od leta 2001, razen za Napoli pa je nastopal tudi za Atalanto, Ascoli, Treviso in Catanio.

Andraž Kirm si želi na vse kriplje zapustiti Domžale. © SPS

 
Marčeta pri Sampdorii
Na Apeninskem polotoku se na preizkušnji mudi tudi vezist kranjskega Triglava Danijel Marčeta . Čeprav na Gorenjskem ne želijo razkriti, kje se mladenič nahaja, nam je na uho prišla informacija, da njegove sposobnosti preverja Sampdoria . Če bo pri njej tudi ostal, bo znano do konca januarja. V primeru, da enemu najboljših igralcev v slovenski drugi ligi ne bo uspel preboj v tujini, bo kariero bržčas nadaljeval pri ljubljanski Olimpiji .

Chievo še čaka Kirma
Tudi Andraž Kirm bi kariero lahko nadaljeval pri naših zahodnih sosedih. Še naprej je aktualen njegov prestop v Chievo , ki pa bi si rad našega raprezentanta do poletja le sposodil. Domžalčani za zdaj ne pristajajo na tako možnost. Če pa do konca januarja ne bodo prejeli boljše ponudbe, se bodo bržčas omehčali. Kirmova vrednost na trgu znaša med 300 in 400 tisoč evri. Ta cena pa naj bi bila previsoka za francoski Grenoble , ki si prav tako želi Ljubljančana videti v svojih vrstah.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.