Šport > Nogomet
9 ogledov

Napovedali so mu svetlo prihodnost

steven gerrard Reševalni pas/Twitter
Nekdanji nogometaš redsov Steve Heighway je v prispevku pred skoraj 23 leti napovedal svetlo prihodnost takrat 12-letnemu Stevenu Gerrardu, ki se je z zlatimi črkami zapisal v zgodovino Liverpoola.

Legendarni Steven Gerrard po koncu letošnje sezone zapušča Merseyside in se seli čez lužo v ligo MSL, kjer bo igral za Los Angeles Galaxy.

Angleški vezist je v Liverpoolu, ki se mu je kot mladi nogometni up pridružil daljnega leta 1987, preživel celotno kariero,

Gerrard je vse od mladih nog veljal za izjemen nogometni talent, na kar je v prispevku pred več kot dvema desetletjema opozorila še ena legenda Liverpoola, Steve Heighway.
''Potrebno se je zavedati izjemnega potenciala Stevena Gerrarda, dragulja iz Huytona, ki bi lahko postal naš naslednji produkt. Ima ogromno naravnega talenta in je velik navijač Liverpoola. V užitek je spremljati njegov odnos do trenerja in osebni razvoj, ki naše osebje navdajata z velikim veseljem. Steven je igralec prihodnost in naredili bomo vse, da mu omogočimo pravo okolje za razvoj njegovega talenta,'' je leta 1992 v analizi tekme med angleškimi in irskimi dečki napovedal Heighway.

Upokojeni irski nogometaš je imel še kako prav, saj je Gerrard v naslednjih dveh desetletjih zbral 704 nastope in 183 golov v dresu Liverpoola, kar ga na večni lestvici najboljših strelcev kluba uvršča na visoko šesto mesto.

Angleški reprezentant trenutno prestaja kazen zaradi incidenta na tekmi z Manchester Unitedom, na kateri je stopil na roko Anderja Herrere in si 40 sekund po vstopu na zelenico prislužil neposredni rdeči karton.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.