Šport > Nogomet
17 ogledov

Nasmešek nikoli lepši: Ronaldinho pokazal nove zobe

Ronaldinho nasmešek operacija zobje Atletico Mineiro Belo Horizonte Youtube
Najbolj prepoznavnega nasmeška v svetu nogometa ni več. Brazilski zvezdnik Ronaldinho je pred dnevi v domovini prestal zobozdravstveni poseg.

Svetovni mediji se šalijo, da je brazilskim zdravnikom v manj kot uri uspelo nekaj, kar prej v desetletju ni uspelo niti enemu evropskemu branilcu – izbrisati prepoznavni nasmešek z ust Ronaldinha.

Brazilec je kljub "zobnim nepravilnostim" omrežil privržence nogometa v Evropi in po svetu, po povratku v domovino, kjer igra za Atlético Mineiro, pa je v Belo Horizonteju pred dnevi tudi prestal manjšo operacijo.

Operacija ob intervjuju za Playboy

Ekipa brazilske televizije (glej zgoraj) ga je obiskala v klubski ordinaciji, kjer jim je z veseljem razkazal svoj brezhiben nasmešek, ki kljub 33 letom ni zbledel. Zdravniki so mu pri operaciji vstavili tudi porcelanske furnirje, nekaj sprememb pa je doletelo tudi njegove dlesni.

Zanimivo – operacijo je popularni "Ronnie" prestal v istem tednu, ko je bil na sporedu tudi njegov intervju za revijo Playboy, kjer se je nekdanji član Grêmia, Paris Saint-Germaina, Barcelone in AC Milana razgovoril o svoji novi ljubezni.

Po seksu srečnejši na tekmi

"Ko sem igral za Barcelono, sem velikokrat seksal pred tekmo, ampak to ni bila le težava, bilo je tudi pozitivno, ker sem bil zaradi tega srečnejši pred prihodom na zelenico. Zdaj sem zaljubljen. Imam dekle in veliko bolj mirno živim," se je razgovoril brazilski romantik.

"V preteklosti sem bil velikokrat nezvest, ampak nimam nobene namere, da bi še enkrat ponovil iste napake. Prvič sem seksal s 13 leti s sosedo, bila sva prijatelja in obema je bilo lepo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.