Šport > Nogomet
41 ogledov

Nasprotnik zmerjal Ibrahimovića

Zlata Ibrahimović EPA
Nogometaš Zlatan Ibrahimović je znan po tem, da sam sebe vidi kot nogometnega "boga", ki mu nihče ne seže niti do ramen. S tem si med soigralci ne dela le prijateljev.

Švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović, ki igra v klubu Paris St. Germain, je na sobotni tekmi proti Bastii zadel kar oba zadetka za zmago PSG-ja. A medtem ko so navijači Ibrahimovića ponovno kovali v zvezde, je eden od igralcev Bastie imel dovolj samovšečnosti Šveda.

Po zaključnem žvižgu sodnika je razgreti Sebastien Squillaci, ki je igral tudi v Arsenalu, Ibrahimoviću zabrusil: "Ti si za nič! Nisi velik igralec, nimaš nobenega spoštovanja do drugih. Moraš imeti več spoštovanja!" Ibrahimović naj bi nato prosil sodnike, naj Francoza utišajo. A se Squillaci sploh ni več zmenil za Ibrahimovića in odkorakal v slačilnico.

Tako jasnih besed Ibrahimović najbrž že dolgo ni slišal. Mogoče se bo pa le malo zamislil.

Komentarjev 1
  • mph 22:03 19.oktober 2015.

    Navaden človeški gnoj. Se je izkazal takrat s tistim umirajočim otrokom, ki mu je obljubil obisk, potem pa hotel poslat svoj dres. So mu pravilno svetovali kaj lahko naredi s tem dresom. Drek človeški. Pa tudi ne samo zaradi tega. ...prikaži več Od takrat mi dol visi za njegove nogometne dosežke ali karkoli.