Šport > Nogomet
50 ogledov

Nasprotniku ni želel seči v roko

jurgen klopp liverpool
1/6
EPA
Jürgen Klopp se po remiju z West Bromom ni želel rokovati z gostujočim strategom Tonyjem Pulisom. ''Včasih traja več kot nekaj sekund, da se stvari pomirijo,'' je pojasnil Nemec.

Liverpool je v šesti minuti sodnikovega podaljška rešil točko na Anfieldu, kjer je v 16. krogu angleške Premier League gostoval West Brom na čelu s trenerjem Tonyjem Pulisom.

Divock Okoth Origi je v 96. minuti dosegel izenačujoči zadetek, ki ga je Klopp divje proslavil. Nemški strateg si je namreč med tekmo izmenjal nekaj besed z gostujočim trenerjem, najbolj pa ga je razjezil prekršek vezista Craiga Gardnerja, zaradi katerega je Dejan Lovren igrišče zapustil na nosilih.

jurgen klopp liverpool | Avtor: EPA EPA
''Nisem najbolj talentiran, da bi si zapomnil takšne reči. Govorim le o nogometu,'' je po tekmi dejal Klopp. ''Naredite s to zgodbo, kar želite. Med tekmo sva si izmenjala nekaj besed in včasih traja več kot nekaj sekund, da se stvari pomirijo. Ponavadi čestitam nasprotniku. To ni bila prijateljska tekma,'' je dodal 48-letnik.

Gardner je s svojim prekrškom poskrbel za neprijetno ureznino na kolenu hrvaškega reprezentanta, Klopp pa je po tekmi priznal, da je vezist West Broma odigral v skladu s pravili.

''Dotaknil se je žoge milisekundo pred tem, ko je zadel Dejana. Tako je bilo celo tekmo, vseskozi na robu. A dotaknil se je žoge. Upam, da poškodba ni preveč resna. Počakati moramo na izvide. Pogovarjal sem se z njim in občutek ima, da ni tako hudo,'' je še povedal Klopp. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.